Все для начинающего Веб Мастера

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всего відповідей: 111
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Вересень » 01

Дорогі діти, вчителі, батьки!

Щиро вітаю всіх вас із традиційним вересневим святом першого дзвоника – Днем знань, який відкриває світ пізнання та сходження до одвічних життєдайних джерел цивілізації.

День знань став по-справжньому всенародним святом молодості і надій. Це свято насамперед тих, хто вперше у житті переступає поріг школи. Тих, хто прийшов сюди зі своїми дітьми чи онуками. Тих, хто щоденно віддає їм свої знання та тепло сердець, навчає і виховує в дусі любові до України та до людини як найбільшої гуманітарної цінності.

Дорогі школярі!

В усі часи освічена людина користувалася повагою. Навчання – це прихований скарб, це світ знань про людей та їх оточення. Треба навчатися, щоб знати, діяти, жити. Упевнений, що зерна науки зростуть у ваших юних душах урожаєм мудрості та натхнення. Нехай світлим, радісним і плідним буде кожен ваш день, кожен крок. Ростіть здоровими, досягайте високих результатів у навчанні, будьте активними у громадському житті.

Загальновідомо, що знання – це сила. Сила творіння, добра, суспільної злагоди та поступу. Вони, мов чисте повітря і життєдайна енергія сонця, необхідні нам для будівництва держави.

Кожен з нас, перегорта ... Читати далі »



Переглядів: 339 | Додано користувачем: Ольга | Дата: 01.09.2016 | Коментарів (0)

все для начинающего Веб Мастера

- все для начинающего Веб Мастера

- все для начинающего Веб Мастера

Если вам необходим бесплатный UCOZ шаблон , то его можно скачать с ucozshablony.ru без регистрации.
Можно также поискать шаблоны для UCOZ на truetemplates.ru.
Не нашли подходящий юкоз шаблон? Не беда, заходите на promowebber.ru и скачивайте новые ucoz шаблоны бесплатно для ваших сайтов на юкозе
Если UCOZ вам не подходит и ваш выбор - джумла, то joomla 2.5 шаблоны - это то, что вам действительно необходимо.
Ну а для поклонников DLE - шаблоны для DLE можно скачать без ожидания и регистрации на очень высокой скорости.
Если же ваш нужны шаблоны для wordpress 3 на русском языке, то качайте их бесплатно и наслаждайтесь качественным дизайном своих сайтов.