Все для начинающего Веб Мастера

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всего відповідей: 111
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Лютий » 1 » ЗНО-2016
10:27
ЗНО-2016

З 1 лютого до 4 березня триватиме реєстрація осіб для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні 2016 р.

Процедурою реєстрації для участі в ЗНО передбачено виконання описаних нижче чотирьох послідовних дій.

1. Ознайомтесь із Правилами прийому до обраного Вами вищого навчального закладу, де вказано перелік конкурсних предметів, із яких необхідно подати сертифікат ЗНО.

 2. Здійсніть вибір навчальних предметів, із яких Ви бажаєте пройти тестування. У 2016 р. ЗНО проводитиметься з таких навчальних предметів: української мови і літератури, історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії, англійської мови, німецької мови, французької мови, іспанської мови, російської мови. Загальна кількість навчальних предметів, вибраних для проходження ЗНО, не повинна перевищувати чотирьох.

3. Підготуйте необхідні для реєстрації документи та матеріали:

  • копію паспорта (сторінки з фотокарткою, прізвищем, ім’ям та по батькові). У разі відсутності паспорта окремі категорії осіб можуть подати інший документ;
  • дві однакові фотокартки для документів розміром 3 х 4 см;
  • копію документа про повну загальну середню освіту (випускники минулих років) або довідку з місця навчання, що підтверджує здобуття в січні-серпні 2016 р. повної загальної середньої освіти (учні (студенти) професійно-технічних, вищих навчальних закладів) за встановленим зразком;
  • реєстраційну картку, яку можна сформувати самостійно, скориставшись програмою, розміщеною на веб-сайті Українського центру оцінювання якості освіти, або звернувшись за допомогою до працівника пункту реєстрації. Випускники загальноосвітніх навчальних закладів 2016 р. можуть звернутися за допомогою до особи, відповідальної за реєстрацію в навчальному закладі, де навчаються.

 Увага! На копіях документів повинен бути напис «Згідно з оригіналом» (без лапок), а також особистий підпис особи, яка реєструється, її ініціали та прізвище, дата засвідчення копії.

 4. Сформуйте комплект реєстраційних документів та подайте його до навчального закладу, в якому навчаєтесь (випускники загальноосвітніх навчальних закладів поточного навчального року), або надішліть до 4 березня 2016 р. на адресу Вінницького регіонального центру оцінювання якості освіти, зазначену в контрольно-інформаційному листі (випускники минулих років, учні (студенти) професійно-технічних, вищих навчальних закладів).

      Випускники минулих років, учні (студенти) професійно-технічних, вищих навчальних закладів із числа осіб з неконтрольованих територій, які не мають можливості відправити документи поштою, повинні в установлений строк надіслати скан-копії фотокартки та реєстраційних документів на електронну адресу, зазначену в контрольно-інформаційному листі.

        Підтвердженням факту реєстрації для участі в зовнішньому оцінюванні є Сертифікат, який Вам буде надіслано в індивідуальному конверті разом із реєстраційним повідомленням учасника зовнішнього незалежного оцінювання та інформаційним бюлетенем «Зовнішнє незалежне оцінювання. 2016 рік». Повідомлення про результати реєстрації осіб, які не вказали адресу в Україні, за якою їм може бути надіслана офіційна кореспонденція, а також про спосіб отримання оригіналів документів, надсилається на електронну адресу, зазначену під час реєстрації.

(Матеріал взято з сайту http://shosvita.ucoz.net/news/reestracija_dlja_uchasti_v_zno_2016/2016-02-02-1155)

Переглядів: 322 | Додано користувачем: Ольга | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

все для начинающего Веб Мастера

- все для начинающего Веб Мастера

- все для начинающего Веб Мастера

Если вам необходим бесплатный UCOZ шаблон , то его можно скачать с ucozshablony.ru без регистрации.
Можно также поискать шаблоны для UCOZ на truetemplates.ru.
Не нашли подходящий юкоз шаблон? Не беда, заходите на promowebber.ru и скачивайте новые ucoz шаблоны бесплатно для ваших сайтов на юкозе
Если UCOZ вам не подходит и ваш выбор - джумла, то joomla 2.5 шаблоны - это то, что вам действительно необходимо.
Ну а для поклонников DLE - шаблоны для DLE можно скачать без ожидания и регистрации на очень высокой скорости.
Если же ваш нужны шаблоны для wordpress 3 на русском языке, то качайте их бесплатно и наслаждайтесь качественным дизайном своих сайтов.