Все для начинающего Веб Мастера

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всего відповідей: 111
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Серпень » 28 » Нові стандарти
14:09
Нові стандарти

МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ УКРАЇНИ

НАКАЗ

№ 218 від 27 лютого 2013 року

Про вивчення стану готовності загальноосвітніх навчальних закладів до впровадження Державного стандарту базової та повної загальної середньої освіти
 

З метою вивчення готовності загальноосвітніх навчальних закладів до впровадження нового Державного стандарту початкової, базової та повної загальної середньої освіти в 2-х та 5-х класах, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 23 листопада 2011 р. № 1392, наказую:

1. Провести з 17 по 21 червня 2013 р. Всеукраїнську акцію "Нові стандарти - нова школа" (далі - Акція) з метою вивчення стану готовності загальноосвітніх навчальних закладів до впровадження нового Державного стандарту початкової, базової та повної загальної середньої освіти в 2-х та 5-х класах з питань, що додаються.
 

2. Рекомендувати здійснити Акцію у формі відвідування (протягом одного дня, в межах області) директорами загальноосвітніх навчальних закладів одного району загальноосвітніх навчальних закладів іншого району; завідувачами (начальниками) відділів (управлінь) освіти районів, які направляють директорів, здійснюють вивчення стану готовності відділів (управлінь) освіти цього ж іншого району (крім закладів і районних (міських) управлінь освітою Київської області та м. Києва, які проводять взаємовивчення).
 

3. Регіональні підсумки Акції підвести 21 червня 2013 р. на нарадах в Раді міністрів Автономної Республіки Крим, обласних, Київській та Севастопольській міських державних адміністраціях.
 

4. Затвердити графік відвідування Акції працівниками департаменту загальної середньої та дошкільної освіти 20 - 21 червня 2013 р., що додається.
 

5. Директору департаменту загальної середньої та дошкільної освіти (Єресько О. В.) забезпечити:

· контроль за проведенням Акції та участь працівників департаменту в підсумкових обласних нарадах за графіком;
· до 1 липня 2013 р. узагальнення матеріалів за наслідками Акції для їх розгляду на засіданні підсумкової колегії Міністерства освіти і науки, молоді та спорту з питань загальної середньої освіти.

6. Міністрові освіти і науки, молоді та спорту Автономної Республіки Крим, директорам (начальникам) департаментів (управлінь) освіти і науки, молоді та спорту обласних, Київської та Севастопольської міських державних адміністрацій:

· вжити заходів для проведення Акції;
· розробити графік, визначити пари районів для вивчення стану готовності загальноосвітніх навчальних закладів до впровадження нового Державного стандарту базової та повної загальної середньої освітив 2-х та 5-х класах та до 24 травня 2013 р. подати інформацію департаменту загальної середньої та дошкільної освіти (Єресько О. В.) за формою, що додається;
· забезпечити проведення наради за участю завідувачів (начальників) районних відділів (управлінь) освіти та їх звітування про підсумки Акції.

7. Контроль за виконанням наказу залишаю за собою.

Переглядів: 435 | Додано користувачем: Ольга | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

все для начинающего Веб Мастера

- все для начинающего Веб Мастера

- все для начинающего Веб Мастера

Если вам необходим бесплатный UCOZ шаблон , то его можно скачать с ucozshablony.ru без регистрации.
Можно также поискать шаблоны для UCOZ на truetemplates.ru.
Не нашли подходящий юкоз шаблон? Не беда, заходите на promowebber.ru и скачивайте новые ucoz шаблоны бесплатно для ваших сайтов на юкозе
Если UCOZ вам не подходит и ваш выбор - джумла, то joomla 2.5 шаблоны - это то, что вам действительно необходимо.
Ну а для поклонников DLE - шаблоны для DLE можно скачать без ожидания и регистрации на очень высокой скорости.
Если же ваш нужны шаблоны для wordpress 3 на русском языке, то качайте их бесплатно и наслаждайтесь качественным дизайном своих сайтов.