Все для начинающего Веб Мастера

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всего відповідей: 111
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Архів матеріалів

    Щоб навчити дітей діяти зібрано та рішуче, не розгубитися у випадку виникнення надзвичайних ситуацій, 20 квітня у НВК №3 «Школа-військовий ліцей» відбувся  День цивільного захисту.
    Учнівський та педагогічний колектив школи удосконалили свої теоретичні знання і практичні навички щодо дій в умовах екстремальних ситуацій, перевірили здатність грамотно і чітко діяти , щоб захистити своє здоров'я та життя.
    Вранці школярі зібрались на подвір’ї ліцею на урочисту лінійку, де було оголошено план проведення Дня цивільного захисту.
     На першому уроці у цікавій та змістовній формі класні керівники розповіли дітям про необхідність дотримання правил пожежної безпеки в побуті, під час подорожі до лісу та про небезпеку, яку несуть у собі вибухові знахідки, план дій під час радіаційної небезпеки, про правила поведінки на водоймах; провели вікторини «Основи поведінки учнів у надзвичайних ситуаціях».
    Протягом дня учні мали змогу переглянути навчальні фільми; виставки стіннівок, малюнків; практично ознайомитися із засобами захисту органів дихання та шкіри.  
    Завершальним етапом була евакуація школи, де учні і вчителі продемонстрували обізнаність і підготовку з цивільного захисту населення на випадок надзвичайних ситуацій.
    День цивільного захисту під г ... Читати далі »



Переглядів: 341 | Додано користувачем: Ольга | Дата: 20.04.2016 | Коментарів (0)

7 квітня у НВК №3 було проведено ряд заходів до дня Здоров'я: спортивні змагання між учнями п'ятих класів, а також благодійна ярмарка.

  

  

... Читати далі »



Переглядів: 361 | Додано користувачем: Ольга | Дата: 15.04.2016 | Коментарів (0)

З 11 по 15 квітня у НВК №3 проходив тиждень математики, фізики та інформатики.
Протягом тижня було проведено багато різноманітних заходів: «Математичний калейдоскоп» для учнів початкової ланки; усний журнал «З історії математики» для учнів 7-8 класів; «Найрозумніший з математики» та «Найрозумніший з інформатики» для учнів 5-тих класів; лекторій «Видатні вчені-математики» для учнів 5-11 класів (вчитель Кислюк О.О.); лекторій «Сходинками інформатики» для учнів других та третіх класів; лекторій «Видатні інформатики» для учнів 6-тих класів (вчитель Кислюк П.В.); функціонувала виставка до дня Космонавтики; різноманітні заходи з фізики; відкритий урок з фізики в 11-А класі (вчитель Ліщук В.Ф.); відкритий урок – лабораторна робота з фізики (вчитель Самсоненко С.С.); відкритий урок з математики у 6-В класі (вчитель Власенко І.А.); змагання «Еврика» для учнів 9-Б класу (вчитель Хом’як О.І.).

   ... Читати далі »



Переглядів: 386 | Додано користувачем: Ольга | Дата: 15.04.2016 | Коментарів (0)

    Всесвітній день здоров’я, відзначається щорічно 7- го квітня. Це свято увійшло в традицію з середини минулого століття. Дата святкування Всесвітнього дня здоров’я приурочена дню створення Всесвітньої організації охорони здоров’я, відомої нам під абревіатурою «ВООЗ», а точніше дню прийняття статуту цієї організації. Профілактика та увага до нашого власного здоров’я, - є основною метою проведених учнями в цей день акцій та заходів.

  

 &nb ... Читати далі »



Переглядів: 314 | Додано користувачем: Ольга | Дата: 07.04.2016 | Коментарів (0)

   Відомий класик сказав: «Жінка – це запрошення до щастя». Прекрасна стать втілює ніжність весни, аромат квітів, легкий подих вітерця, яскраве сяйво зірок – все, що робить світ прекрасним і щасливим. Так нехай же сьогодні і завжди, милі наші жінки, ви будете оточені увагою і турботою. Будьте щасливі, кохані й незамінні. Усі квіти та багатства світу нехай будуть біля ваших ніг. Зі святом весни!



Переглядів: 370 | Додано користувачем: Ольга | Дата: 08.03.2016 | Коментарів (0)

   Учні 5-А класу привітали своїх матусь, бабусь та однокласниць зі святом!

   Відомий класик сказав: «Жінка – це запрошення до щастя». Прекрасна стать втілює ніжність весни, аромат квітів, легкий подих вітерця, яскраве сяйво зірок – все, що робить світ прекрасним і щасливим. Так нехай же сьогодні і завжди, милі наші матуся і бабусі, ви будете оточені увагою і турботою. Будьте щасливі, кохані й незамінні. Усі квіти та багатства світу нехай будуть біля ваших ніг. Зі святом весни!

Матусю, дай ручки твої поцілую,
За шийку тебе обійму,
І щічки погладжу.
Ти знаєшь, матусю,
Як дуже тебе я люблю!
І ти мене любиш, хоч я неслухняна -
Частенько і шкоду роблю.
Та ти все пробачиш,
Мене поцілуєш,
І я тебе дуже люблю!

  

... Читати далі »



Переглядів: 394 | Додано користувачем: Ольга | Дата: 05.03.2016 | Коментарів (0)

Хто вмирає в боротьбі – в серцях живе повіки!

А сотню вже зустріли небеса..
Летіли легко,хоч Майдан ридав..
І з кров'ю перемішана сльоза....
А батько сина ще не відпускав..

Й заплакав Бог,побачивши загін —
Спереду--сотник ,молодий,вродливий,
І юний хлопчик в касці голубій ,
І вчитель літній--сивий-сивий..

І рани їхні вже не їм болять..
Жовто-блакитний стяг покрив їм тіло..
Як крила ангела,злітаючи назад,
Небесна сотня в вирій полетіла..

   Давайте низько схилимо голови перед пам’яттю Героїв Небесної Сотні, які боролися за честь правду і гідність  і віддали своє життя за Україну.
   
   А як все починалось?
   21 листопада 2013 року студенти Києва вийшли на Майдан Незалежності в підтримку євроінтеграції за Європейську Україну!
   Спочатку - це була виключно мирна акція молоді з гаслами: «Україна-це Європа», «Ми –вільні» « Ми хочемо в ЄС». Кількість активістів зростала з дня в день.
   А щ ... Читати далі »



Переглядів: 635 | Додано користувачем: Ольга | Дата: 18.02.2016 | Коментарів (0)
« 1 2 3 4 5 6 ... 21 22 »

все для начинающего Веб Мастера

- все для начинающего Веб Мастера

- все для начинающего Веб Мастера

Если вам необходим бесплатный UCOZ шаблон , то его можно скачать с ucozshablony.ru без регистрации.
Можно также поискать шаблоны для UCOZ на truetemplates.ru.
Не нашли подходящий юкоз шаблон? Не беда, заходите на promowebber.ru и скачивайте новые ucoz шаблоны бесплатно для ваших сайтов на юкозе
Если UCOZ вам не подходит и ваш выбор - джумла, то joomla 2.5 шаблоны - это то, что вам действительно необходимо.
Ну а для поклонников DLE - шаблоны для DLE можно скачать без ожидания и регистрации на очень высокой скорости.
Если же ваш нужны шаблоны для wordpress 3 на русском языке, то качайте их бесплатно и наслаждайтесь качественным дизайном своих сайтов.